360º video laten maken

360 graden video is een nieuwe technologie dat de mogelijkheid biedt om interactieve video’s te maken. Door middel van navigatie binnen de 360° video, krijgt de gebruiker het idee alsof hij de camera in eigen handen heeft. Oneindig veel nieuwe mogelijkheden ontstaan door deze nieuwe manier van filmen. De wereld kan bekeken worden vanuit elk perspectief.

Om 360 graden video’s te ontwikkelen wordt er gebruik gemaakt van 6 camera’s. De camera’s hebben een fish eye lens en worden in een camera houder geplaatst. De camera’s moeten in precies dezelfde hoek worden geplaatst om het totale gebied te overlappen. De 6 afzonderlijke video’s worden verwerkt tot één geheel. De video biedt hiermee de mogelijkheid om te zien wat er aan de voorkant, achterkant, links, rechts, boven en beneden gebeurt. Vervolgens wordt de video gesynchroniseerd om het geluid en de video kloppend te krijgen om een 360° ervaring te kunnen beleven. Dit komt overeen met een fulldome video of panorama foto. Met behulp van de laatste technologie van hard- en software is navigatie binnen de video mogelijk. De video’s kunnen worden bestuurd met de muis of het toetsenbord en geeft de gebruiker de mogelijkheid om actief deel te nemen.

Deze nieuwe technologie biedt nieuwe mogelijkheden om video in te zetten. Denk aan een event, concert, expositie, toerisme, hotels, gebouwen of steden en natuurlijk sport evenementen. Met interactieve video’s kunnen kijkers meer betrokken worden bij je bedrijf. Van achter de computer kan de kijker een impressie krijgen van het interieur van een hotel, of een concert meemaken vanuit het publiek. Het is een unieke en moderne mogelijkheid om indruk te maken met video. Steeds meer platformen, waaronder Facebook en YouTube ondersteunen 360 graden video.

Wij onderscheiden ons door

✔️ Strippenmodel
✔️ Snelheid
✔️ Rechtenvrij materiaal
✔️ Geen annuleringskosten
✔️ Geen weekend/avond tarief
✔️ 24/7 beschikbaarheid
✔️ Goede tarieven
✔️ 1 aanspreekpunt voor hele bedrijf
✔️ Vaste producers (Marketing/communicatie achtergrond)
✔️ Vaste video-teams
✔️ Huisstijlbewaking
 
Ons karakter is ‘zakelijk/sportief’. 20 professionals staan 24/7 voor jullie klaar. Ons doel is een lange termijn samenwerking met bedrijven en merken direct.

Neem hier contact op

    Bedrijfsnaam

    Naam

    E-mailadres

    Telefoon

    Bericht