Webseries maken

Wij produceren veel videocontent voor vloggers, influencers, bedrijven en merken die willen uitzenden op eigen kanalen, sites, social media of online zenders

De grenzen tussen pr en marketing als aparte zuilen vervagen. Het onderscheid tussen free publicity en advertentie-campagnes is steeds minder duidelijk, zowel voor een zender als een ontvanger.

Een video geproduceerd door een reclamebureau, is dit nu pr of marketing? Het gaat om een communicatieboodschap overbrengen naar een specifieke doelgroep; met als doel gedrag te veranderen. Of hier nu media-inkoop bij komt kijken of slim gebruik wordt gemaakt van de kracht van online platformen en sociale netwerken. En ‘free’ is dit zeker niet met alle moeite en kosten voor creatie en productie.

Daarmee wordt de overlap tussen paid- en earned media steeds groter. Een blog werd aanvankelijk tot de earned media gerekend: pr voor jouw merk als een blogger (positief) over je schrijft. Alleen schrijven de hedendaagse influencers met een flinke schare fans niet ‘zomaar’ een positief bericht. De tijd van sponsoring van producten alleen is voorbij, bloggers worden betaald door merken. Bloggen als paid media dus, maar veelal waargenomen als earned media.

Voor een consument maakt het ook niets uit. Die ontvangt een communicatieboodschap en waardeert deze voor zichzelf. Het is ook niet zo interessant of je je doelgroep bereikt via een paid- of earned media. Het gaat erom dát je je doelgroep zo effectief mogelijk bereikt!

Makers Channel: online platform voor influencers en web-talent

Makers Channel is een online video platform waar webseries kunnen worden bekeken. Makers Channel biedt content van talenten en bekende namen van onder andere YouTube, Instagram, Facebook, TV en uit de sport- en muziekwereld. Wekelijks zullen nieuwe shows en (sub)kanalen worden toegevoegd. Makers Channel verwacht binnen een jaar een onderscheidende selectie van de beste webseries van Nederland op één platform aan te bieden. Bekende namen die op Makers Channel zullen uitzenden zijn onder andere Rens Kroes, Cinemates, Vivian Reijs, Theaumes, Ponkers, De Worsten van Babel, Dit Is Normaal, Defano Holwijn, Miljuschka Witzenhausen en Ryan Babel.

Makers Channel is op alle devices voor alle kijkers gratis online te bekijken. Het grote verschil met andere videoplatforms is dat niet iedereen zijn video mag uploaden. Op Makers Channel zullen alleen zogenaamde influencers mogen uitzenden om de kijker een kwalitatief aanbod van webcontent te bieden, zonder de ruis van bijvoorbeeld kattenfilmpjes. Alle content is in 7 heldere thema’s onderverdeeld: comedy, cooking&food, entertainment, beauty&lifestyle, gaming, muziek en sport.

Welkom op S1.tv: de jongste ‘zender’ van Nederland.

Beschikbaar op je laptop, tablet, mobiel of TV. De programmering van S1.tv wordt bepaald door de 25 meest getalenteerde videomakers van Nederland. Samen met hen ontwikkelen we vette webseries die je altijd als eerste hier ziet. We beginnen bescheiden, maar hebben het geloof dat we het woord ‘zender’ een geheel nieuwe betekenis gaan geven en een verandering teweeg zullen brengen. Volg ons op Instagram, Twitter of Facebook. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Meld je aan voor onze nieuwsupdates via Whatsapp of onze nieuwsbrief.

Dit is LINDA.tv

LINDA.tv is hét videoplatform voor de leukste vrouwen van Nederland, die volop in het leven staan en niets willen missen, terwijl ook voor hén een dag ‘maar’ 24 uur heeft. En laten we eerlijk zijn: wie heeft avond-aan-avond zin en tijd om televisie te kijken of van site naar site te surfen voor de leukste viral video’s en programma’s?

Programma’s die je niet mag missen

Elke dag een berg verse video’s, waaronder unieke LINDA.tv-programma’s, onze selectie van tv-fragmenten en de beste virals die je moet zien. In – zoals je van ons gewend bent – de juiste mix tussen hard en zacht, informatie en entertainment.

Video’s snacken, waar en wanneer je maar wilt

LINDA.tv werkt als website én app voor je mobiel (ga naar de App Store of Google Play). Je kunt dus kijken op momenten waarop het jou uitkomt. Het enige wat je nodig hebt is een desktop, laptop, tablet of mobiel en een beetje goede wifi. LINDA.tv is beschikbaar als Nederlandse app en te gebruiken in Nederland.