Online Cursussen of Trainingsvideo’s  maken

Vanaf het moment dat de eerste bewegende foto gemaakt is in 1878, is video erg goed geweest in het beantwoorden van vragen. Toentertijd waren mensen benieuwd naar het antwoord van een directe vraag: Hoe bewegen paarden hun benen wanneer ze rennen? Door de frames samen te voegen, kregen ze het antwoord. Online cursussen zijn erg populair. Video bevordert immers het begrijpen van een product of dienst met 74%. De clips kunnen verschillen in vorm; het kan zowel een serie zijn van meerdere afleveringen als een eenmalige video.

Dat video een geschikt middel is om dingen aan te leren, zijn we allemaal wel over eens. Online cursussen kunnen meteen de aandacht van mensen aantrekken en behouden, en kunnen ons meer leren dan de dikste handleiding.

Het is sneller en goedkoper dan traditionele methodes. En, cruciaal, mensen vinden het makkelijker te volgen.

Online cursussen kunnen in vele vormen over vele onderwerpen ontwikkeld worden. De beste optie voor u is afhankelijk van het leerdoel en de industrie waarin u werkt. Vraagt u zich als uitgangspunt af welke soorten problemen het best opgelost worden door video. Bij de eerste afspraak bespreken we de belangrijkste punten. Om een clip van zo hoog mogelijk resultaat te krijgen is goede voorbereiding erg belangrijk.

Wat ook veel voorkomt is bij een product een tutorial maken. Hierbij wordt getoond wat allemaal mogelijk is met het product, daarnaast is het goed voor de marketing; video’s worden veel gedeeld en zeker wanneer er nieuwe relevante content in te vinden is.

Wij onderscheiden ons door

✔️ Strippenmodel
✔️ Snelheid
✔️ Rechtenvrij materiaal
✔️ Geen annuleringskosten
✔️ Geen weekend/avond tarief
✔️ 24/7 beschikbaarheid
✔️ Goede tarieven
✔️ 1 aanspreekpunt voor hele bedrijf
✔️ Vaste producers (Marketing/communicatie achtergrond)
✔️ Vaste video-teams
✔️ Huisstijlbewaking
 
Ons karakter is ‘zakelijk/sportief’. 20 professionals staan 24/7 voor jullie klaar. Ons doel is een lange termijn samenwerking met bedrijven en merken direct.

Neem hier contact op

    Bedrijfsnaam

    Naam

    E-mailadres

    Telefoon

    Bericht