Entertainment Video

De video’s worden gemaakt voor merken en organisaties, waarbij het belangrijk is dat de stijl, look en feel van het bedrijf goed uitgebracht wordt. Soorten video’s zijn bijvoorbeeld promo video’s, aftermovies of event registraties. Promo videos’s kunnen ingezet worden om een event of product aan te kondigen, video’s worden namelijk vaker onderling gedeeld online en video’s worden altijd vaker bekeken dan dat een tekst gelezen wordt. Met een event registratie kunt u een evenement gemakkelijk delen met de mensen die niet aanwezig waren op het evenement. Ook kan het dienen als een promo voor het volgende evenement.

Het belang van Video

Een website met video trekt drie keer meer bezoekers dan een website zonder video. Daarnaast bestellen consumenten die een video hebben bekeken 85 keer vaker. Ook is video goed voor de SEO van een website, bezoekers blijven namelijk 70 keer langer op een website wanneer er video op te vinden is. En video’s worden gemakkelijk gedeeld op social media, en wanneer op Facebook een video geplaatst wordt zullen meer volgers dit zien dan wanneer alleen tekst of een foto geplaatst wordt. Video groeit enorm, dus laat een concurrent u niet voor zijn!

Clipforce Werkwijze

Bij Clipforce krijgt iedere klant een vaste creative producer waarmee alle projecten uitgewerkt en geproduceerd worden. Deze producer denkt mee over de scripts, stuurt de cameramannen en animators aan en houdt de deadlines in de gaten. Het werken met dezelfde producer zorgt voor een efficiënte en prettige samenwerking. De afspraken hoeven immers maar één keer gemaakt te worden en de huisstijl van het bedrijf wordt zo constant en correct uitgedragen.

Om zo betaalbaar en transparant mogelijk video te produceren werken wij met een uniek strippenkaartmodel. Dit houdt in dat er 25 diensten zijn vertaald naar strippen en de prijs per strip zakt afhankelijk van het aantal strippen dat wordt afgenomen. Bij een dienst moet u denken aan bijvoorbeeld denken aan een cameraman voor een dag, een dag een animator of een dag een studio huren. De strippenkaart is een jaar geldig en inzetbaar door alle afdelingen van uw bedrijf en voor alle soorten video content.

Vaak gaan er verschillende cameraoperators van Clipforce mee naar een photoshoot, in binnen- en buitenland. Er wordt materiaal geschoten die als basis dient voor het maken van verschillende clips. Vooraf wordt er besproken hoe u de fashion clip zou willen hebben, wat de doelstelling is en bijvoorbeeld de doelgroep. Welke elementen vindt u belangrijk om terug te zien in de video? Ook vinden we het belangrijk een (visuele) stijl te ontwikkelen die past bij de huisstijl van de klant.

Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een afspraak te maken om de mogelijkheden te bespreken.