Lifestyle

Bij Clipforce begrijpen we goed dat de presentatie van uw merk erg belangrijk is. Het is niet alleen belangrijk voor u, maar een succesvolle en duidelijke merkidentiteit hebben blijkt een belangrijke factor bij het vergroten van de groei van een bedrijf. Daarom vinden wij het creëren van een stijl, persoonlijkheid en look en feel die de bedrijfswaarden versterken erg belangrijk. Brand video’s kunnen een bedrijf een extra gevoel van betrouwbaarheid geven, door mensen te laten zien wat er gedaan wordt en waarom dit gedaan wordt. Het belangrijkste is het tonen van de beste kanten van het bedrijf en dit goed te benadrukken bij het publiek. Leuke, mooie visuele video’s kunnen gecombineerd worden met testimonials en interviews om de kijkers een goed beeld te geven en ze te enthousiasmeren.

Video’s in de branche lifestyle hebben hebben voornamelijk de onderwerpen Fashion, Reizen, Retail en Sport.

De video’s worden gemaakt voor brands, waarbij het belangrijk is dat de stijl, look en feel van het bedrijf goed overgebracht wordt. Soorten video’s zijn bijvoorbeeld fashion clipspromo video’s, product video’s of event registraties. Video’s kunnen ingezet worden om de kijker een beeld te geven hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Maar het is ook een manier om een campagne te ondersteunen met video waarbij nog beter een image voor het merk neergezet kan worden.

Bij Clipforce werken we samen om uw visie een realiteit te maken, en uw bericht zo te ontwerpen dat het verbindt met het publiek op een visueel niveau. Elke video is een kans om een bedrijf of product te laten uitspringen tegenover de concurrentie door een bericht over te brengen dat zowel persuasief is als entertaining.

Het belang van Video

Videoproductie gaat tegenwoordig niet alleen om het maken van een commercial of bedrijfsfilm, de wereld is veranderd. Tegenwoordig wordt meer en meer vertaald naar video. Het aantal media apparaten waarop kwaliteitsvideo kan worden bekeken neemt met de dag toe.

Een website met video trekt drie keer meer bezoekers dan een website zonder video. Daarnaast bestellen consumenten die een video hebben bekeken een product of dienst 85 keer vaker. Ook is video goed voor de SEO van een site, bezoekers blijven 70 keer langer op een website wanneer er video op te vinden is. Video’s worden bovendien gemakkelijk gedeeld op social media en wanneer op Facebook een video geplaatst wordt zullen meer volgers dit zien dan wanneer alleen tekst of een foto geplaatst wordt.

Clipforce Werkwijze

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van verschillende soorten video content. Wij werken voor grote bedrijven/organisaties en produceren het hele jaar door verschillende soorten content. Het gaat ons niet om het uitvoeren van een eenmalige opdracht maar een lange termijn samenwerking waarbij wij samen met een klant het produceren, beheren en promoten van de video content optimaliseren.

Bij Clipforce heeft iedere klant een vaste creative producer waarmee alle projecten uitgewerkt en geproduceerd worden. Deze producer denkt mee over de scripts, stuurt de camera-operators en animators aan en houdt de deadlines in de gaten. Het werken met dezelfde producer zorgt voor een efficiënte en prettige samenwerking. De afspraken hoeven immers maar één keer gemaakt te worden en de huisstijl van het bedrijf wordt zo constant en correct uitgedragen.

Om betaalbaar en transparant video te produceren werken wij met een uniek strippenkaart model. Dit houdt in dat er 25 diensten zijn vertaald naar strippen en de prijs per strip zakt afhankelijk van het aantal strippen dat wordt afgenomen. Bij een dienst moet u denken aan bijvoorbeeld denken aan een cameraman voor een dag, een dag een animator of een dag een studio huren. De strippenkaart is een jaar geldig en inzetbaar door alle afdelingen van het bedrijf en voor alle soorten video content.

Vaak gaan er verschillende cameraoperators van Clipforce mee naar een locatie, in binnen- en buitenland. Er wordt materiaal geschoten die als basis dient voor het maken van verschillende clips. Vooraf wordt er besproken hoe u video’s zou willen hebben, wat de doelstelling is en bijvoorbeeld de doelgroep. Welke elementen vindt u belangrijk om terug te zien in de video?

Het is natuurlijk altijd mogelijk een afspraak te maken om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op via deze link.