De strippen die in 2023 worden afgenomen kunnen worden gebruikt voor producties in 2024.

Wij werken volgens een strippenmodel, waardoor iedereen te allen tijde duidelijkheid heeft. Videoproductiediensten zijn vertaald naar strippen, waarbij projecten van elke omvang altijd worden omgezet naar strippen. De strippen behouden hun geldigheid gedurende één jaar.

Hoge Kwaliteit

Ons streven is om op een zo aangenaam mogelijke manier samen te werken en content van de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. We streven naar langdurige samenwerkingen waarin we diverse bedrijven en merken ondersteunen bij het creëren van video en animatie.

Alle soorten video & animatie

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van alle soorten video en animatie, en bedienen alle afdelingen binnen een bedrijf. Het voordeel van ons strippenmodel is dat de projecten zeer gemakkelijk gebundeld kunnen worden.

Volumevoordeel

De prijs per strip wordt lager naarmate er meer strippen worden ingezet en afgenomen, waardoor het produceren van video steeds voordeliger wordt. De strippen behouden hun geldigheid gedurende één jaar en kunnen worden ingezet voor het maken van alle soorten video en animatie.

Ervaren videomakers

Elke klant wordt aan een vaste creatieve producer toegewezen, die verantwoordelijk is voor de uitwerking en productie van alle projecten. Deze producer denkt mee over de scripts, stuurt de cameraoperators en animators aan, en bewaakt de deadlines. Het werken met dezelfde producer bevordert efficiëntie en zorgt voor een plezierige samenwerking.